View Single Post
Vechi 03.08.2015, 17:32:15
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit intrebare p mamici

Fetelor,voi cand ati fost insarcinate, si cand ati alaptat, nu ati intampinat dificultati cu postirea ( abtinerea de la mancare si apa, mai ales, pe caldura), in zilele cand ati vrut sa va impartasiti ?
(Eu am vut noroc de sf Petru & Pavel ca plecam la servici inca si m-a impartasit la 8 dimineata..)

Eu cel putin ma trezesc sa beau apa si de 3-4 ori penoapte, mai alez decand e asa cald; ar trebui sa n iau nici anafura/aghiazma, insa mi s-a dat dezlegare. De fapt daca ma trezesc si e inca intuneric, beau apa si maculc la loc, iar dc s-a lluminat de zi, ma duc si iau anafura si aghiazma, chiar daca mai apoi ma culc la loc si mai dorm putin ( 7-8 maxim ca pe urma bate soarele in geam si se fac 30°)..

Insa vedeam mereu la biserica un cuplu cu o bebelusa mica, de cateva luni ( acum e mare, deja merge, desi nu are inca 1 an), dupa ce impartaseau fata luau si ei anafura, si tarziu la sf slujbei...si ma gandesc doar la mama, cum alapta toata noaptea si in cursul diminetii fara sa se hidrateze macar cu apa???
Reply With Quote