View Single Post
Vechi 03.08.2015, 18:39:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Da, lucrurile s-ar " simplifica" daca 1) ne-am casatori (?) ; 2) ne-am desparti (?) ; 3) ne-am muta in america/si nu ne-ar mai intreba nimeni daca suntem casatoriti si cu cine si daca ne-am spovedit sau nu...
Deci toate astea le faci de gura lumii?

Citat:
Sau ar mai fi 2 var.: 1) samerg cu tupeu la preotul din cartier si dc ma intreaba sa-i spun ca am fost la duhovnic si m-am spovedit; 2) sa ii spun canu am duhovnic, sa ma spovedeasca dlui, pe scurt, fara sa intram prea mult in detalii..

(Ca/sa/ma duc cu adevarat la vechiul duhovnuc ar fi cm complicat, pt ca 1) ma cert cu sotul;2) dc spun cuivadespre intentiile mele, se intampla ca ma impiedic, parca cel rau imi afla gandurile si 3) duhovnicul mi-a pus niste " conditii " cam imposibil de indeplinit...( nu chiar cum vreti voi,sa-mi zica sa nu ma mai prinda pe acolo pana nu ma cunun/despart, dar pe aproape...)
Deci acum mergi pe varianta 1-2?

Citat:
Iar cu fugitul undeva departe, deocamdata nu se poate pt simplul motiv ca luna de luna tre sa merg lamedic sa-mi dea cm si apoi sa-l duc la servici; abia dupa ce se terminaperioada de cm imi dau ei o adeverinta de venituri si fac io cerere la primarie sau nustiu unde pt indemnzatie si alocatie, eventual deschid un cont pe care sa-l pot accesa de oriunde din tara... daca ar fi sa fug acum s-ar duce toate pe apa sambetei, plus ca nu as/putea lua nici prea multe lucruri cu mine, cele ale copilului nici mai incolo( patut, carut), insaacum, nu cred ca mai sunt un stare sa car nici lucruri ptmine sa-mi ajunga o zi si-o noapte ...
De parca chiar te-ai gandi serios la chesta asta.
Nu ai plecat cand erai fara cine stie ce greutati si obligatii si ai sa o faci tocmai acum..