Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
nici tu n-ai inteles.. :)
exista iubire patimasa si iubire curata
nu ne spui tu noua ca aveai ganduri curate cand iti cautai iubirea prin discoteca... putina seriozitate, re rog. :)
|
ba aveam ganduri mai mult decat curate prin discoteca, ca abea indrazneam sa o invit la dans pe cea pe care o iubeam, deci nu indrazneam shi daca ma refuza era foarte dureros.... dar pacatuiam altadata ca nu eram nepacatos ci spurcat... dar foarte serios itzi spun ca nu indrazneam cu cea pe care o iubeam nimic, nimic, shi asta din fire nu din ascultare, ca imi batea inima ca scoasa din piept shi nici sa deschid gura nu indrazneam ca imi pierdeam shi capul dar shi cuvintele. Deci nu in discoteca se greshea, dar acum e altfel, sunt altfel de discoteci, nu mai e un loc frumos ci se servesc bauturi se danseaza la bara, se practica priveala dupa frumoase shi se cauta sa gaseshti o partenera de sex, de o noapte sau de o perioada scurta. Acum e latceva, shi vrand nevrand te molipseshti shi nu-tzi mai cautzi dragostea ci sa te satisfaci...
Deci ganduri curate aveam cand iubeam cu adevarat, mai mult decat curate, dar asta nu inseamna ca in vremea respectiva nu eram shi pacatos, dar in alte lucruri shi feluri... dar am cazut shi eu ca shi multzi... incercand sa imit turma, lumea, "traditzia", moda, sau scornelile mele sau sa imit....