View Single Post
Vechi 04.08.2015, 20:57:41
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Frățioare, poți să mă cerți și să mă lauzi cât vrei, eu sunt ca un mort în fața laudelor și certurilor :) De ce ?

Fiindcă știu cu adevărat că eu nu am nimic și nu pot nimic, toate sunt de la Dumnezeu, El mi le-a dat și El mi le aduce aminte să le pot scrie.
Astfel, îmi amintesc versetul, dar nu știu exact cartea, capitolul și versetul și caut versetul în Biblia de pe net, că altfel, aș pune doar versetul fără trimitere, fără sursă.

Deci slavă lui Dumnezeu pentru toate bunătățile, că însăși aerul pe care îl respirăm involuntar, este Dumnezeu. Respirăm pe Dumnezeu, asta de 7524 de ani, de la facerea lumii și 2015 ani de la Hristos.

Mă bucur că ți-am putut fi de folos. Să ne ajute Dumnezeu să mărturisim mai departe pe Hristos Iisus, Dumnezeu Adevărat și Mântuitorul lumii.

(apropo, cred că ești ortodox, cred că nu ești eretic, altfel dacă ești ortodox scrii Iisus și știi și de ce e Iisus și nu Isus)
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote