Subiect: discoteca
View Single Post
Vechi 08.02.2008, 18:04:34
oni91 oni91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2007
Implicit

GIULIX18, imi pari cam speriata...bine, probabil ca tu ai vazut chestii care te-au marcat pe acolo prin internat, am auzit si eu unele chestii, dar sper sa nu fie adevarate...oricum, ceea ce vreau sa-ti spun este sa nu te lasi intimidata, mai ales persoanele care fac pe atotstiutoarele in materie de sex sau imbracaminte sau baieti nu sunt decat niste frustrate care de cele mai multe ori ajung niste obsedate sexual si perverse...tu care acum rosesti ai sa ajungi intr-adevar sa te bucuri de viata din toate punctele de vedere, pentru ca inseamna ca iti traiesti varsta, as vrea si eu sa rosesc, dar nu pot, uneori is mai tupeista si vorbesc despre orice si chiar se supara lumea de sinceritatea mea, dar tu ramai asa ca e f f f f bine cum esti, sunt multi baieti care apreciaza o anumita timiditate la o fata si oricum esti mult mai feminina asa.In orice caz, alea care se culca cu toti si umbla despuiate probabil ca sunt doar folosite, nici un baiat nu va respecta o fata care face asta.Si faza sa te duci cu cineva la biserica...hmmm, nu e asa de important, eu chiar ma simt mai bine cand ma duc singura pentru ca sunt eu cu gandurile mele, nu vorbesc cu cineva care sa imi distraga atentia(sa nu credeti acum ca cine stie ce atenta is, eu am talentul sa-mi distrag singura atentia:D si oricum nu inteleg mare lucru din slujba, dar oricum e mai bine decat insotita:D).Si eu mai visam sa ma imbrac in rochite de pe vremea lu bunica si sa dansez pe muzica pariziana si sa vina unul la mine pe cal alb, dar iti zic eu ca e doar un vis:D, acum vine in mercedes daca ai noroc, daca nu, in dacia:D sau pe jos(eventual, slabeste:D).Deci degeaba visam noi, ca de fapt trebuie sa ne adaptam pentru ca asta este generatia;)...dar, sunt si multe chestii f tari, adica cel putin iti poti alege singura sotul mai tarziu:D, poti sa faci o escapada la mare si sa mergi in Vama Veche si sa dansezi ca o nebuna pe acolo(nu din fund si din tzatze:D, ca nu sunt manele), sau daca nu e bine si in White Horse din Costinesti:D...poti sa ajungi mai usor prin alte tari, chiar si la Paris;)(daca prinzi vreo bursa ceva:) ), poti sa vorbesti pe Internet si la telefon cu cei dragi(desi erau mai tentante scrisorile, erau mai desuete si mai romantice:D)...Oricum , pentru mine cel putin va exista mereu tentatia sa fi locuit intr-un satuc de munte acu vreo 200 de ani, cred ca as ae cel mai tare, chiar daca ma lipsesc de rochitele frantuzoaicelor, si costumele noastre populare is faine, si poti sa rosesti si cand te ia vreun flacau la hora:D...
Reply With Quote