Subiect: discoteca
View Single Post
Vechi 08.02.2008, 18:43:28
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GIULIX18
Pfoai nici nu stiti de cate ori am visat la rochii din alea si doamne stilate, cu o fata senina si naturala...cu privirea nepatimasa...si bineinteles cu domni ce lasa in urma lor un parfum discret, cu un calm seducator si...Eh, ce vis frumos...Aici, cu voi, totul e un basm, dar de luni iar ajung pe strazile orasului, pe holul liceului unde esti vazuta numa ca o masina de produs placeri si daca nu corespunzi tiparelor te jignesc...Baietii de pe acest forum parca ar fi de pe alta planeta(in sensul bun)dar eu tot mai mult am de a face cu cei in care tropaie hormonii ca intr-un detasament militar:(Si nu stiti ce agresivi sunt...Iar eu ma inrosesc...Eh,cand ma gandesc ca incepe scoala ma ia cu un fior rece pe spate...Ar fi foarte frumos sa-mi gasesc niste prieteni(e)cu care sa merg la biserica, apoi sa discutam lucruri cu adevarat interesante...Credeti ca eu sunt o incuiata si ca vreau eu sa merg acolo?NU!Sunt foarte constienta de raul de acolo dar cum a zis ``tot_jean``dar mi-e greu sa spun nu!Tot ce fac fetele din jurul meu este sa se fasoleask ca nu au prieten si vai ce tragedie plus ca daca nici u n-ai te omoara de cap cu intrebarile...Eu stau in internat unde desi toti suntem atat de diferiti, toti suntem sub cursul schimbator al lumii:(MUltumesc!
Giulix eu stiu despre ce vorbesti,in aceeasi lume traiesc si eu...asta este lumea si societatea din ziua de azi.am trecut si eu prin faza cu discoteca ,cand credeam ca trebuie sa merg acolo ca sa fiu in rand cu oamenii.insa Dumnezeu a avut grija de mine si nu mi-a dat atat de multe ocazii de a merge acolo.inainte imi era rusine sa spun ca am stat in casa si mai minteam spunand ca am fost in discoteca.acum nu m-as mai duce nici daca m-ai plati.m-am resemnat,mi-am dat seama ce este bun si ce este rau,am scapat de acele frustrari si mi-am dat seama ca eu nu am ce cauta acolo caci,discoteca,sa recunoastem,a ajuns un bordel sau podium pentru parada modei.trebuie sa fi impacata cu tine insati,sa nu-ti fie rusine de alegerile pe care le-ai luat,atata timp cat acestea sunt bune.daca intr-adevar vrei sa scapi de aceasta lume in care nu exista Dumnezeu,ar trebui incet-incet sa te departezi de grupurile de prieteni care au numai asta in cap pentru ca te vor trage din ce in ce mai jos.sa fi sigura ca Dumnezeu iti va da noi prieteni,potriviti caracterului tau.
Reply With Quote