View Single Post
Vechi 06.08.2015, 18:24:31
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Nu frate nu cant nimanui in struna.Dar eu in Ortodoxie, aud foarte des
Viata, Viata Vesnica, Duh Sfant, Sfinte Dumnezeule Sfinte Tare Sfinte fara de
moarte.
Acolo unde-i Duh Sfant acolo nu-i moarte.N-are cum sa fie moarte.Dumnezeu
nu cunoaste moartea.De aceea toti care sunt in DUHUL LUI nu cunoasc si
nu stiu ce este aia moarte.
Pentru Dumnezeu, Ortodoxia este singura credinta ce il are pe Duhul Sfant iar
crestinii-ortodocsi sunt singurii care se inchina in fatza unui mormant gol.Oare de ce este gol ?

Ziceai ca ti-ai tras duhovnic.Pai foloseste-l.Ia intreaba-l chestiile astea.
Normal. Eu cred ca si tine, dar nu rezist, unde apare igor sa zica ceva, nu rezist sa nu zic contrariul. :)
De ce fusei asa instabil, rebrl, eclesiosceptic si alte idiotenii criptoeretice? Simplu, in mine e o mare teama de autoritate si neincredere in institutiuni. Mi-e inca teama de o aliere, in stilul "sinergiei stat-ecclesia" bizantine iustiniene intre biserica unita ecumenic a finalului si megastatul corporatist. Mi-e frica de preoti si episcopi care pot denunta la SRI pe cei ce vor lupta armat antisistem, calcand spovada, de bagarea muierilor (nu pot numi "femei" pe ciudatele care au trufia sa viseze la preotia sacramentala), de recunoasterea "casatoriilor" poponarilor ca valide in biserica, de multe alte lucruri. Ce admir mult la catolici e autodisciplinarea lor uriasa, pe care ma tem ca nu o voi ajunge. Pur si simplu voi gandi ca pana acum, dar chiar daca nu sunt un credincios real, imi voi pune mintea asta cretina condusa de arhiconi, intre paranteze, si ma voi supune Bisericii, chiar daca se vor petrece lucruri precum cele mentionate. Nu, nu bat campii. Cauta pe net, si vei vedea ca sunt ierarhi, deocamdata doar in BO Finlandeza, care sustin bagarea pasaricilor in cler. Sau porcul ala modernist de puhalo. Insa, si daca se vor petrece evenimente precum cele profetite de Sf. Kuksa sau de Sf. Serafim de Virita, tot voi trece in extrema cealalta, care e de fspt extrema sanatoasa, si voi asculta absolut de ierarhie. Pentru ca Dumnezeu imi da mantuire, nu aiurelile mele, dar nici aiurelile unor "duhovnici" extremisti aglutinati anti-Sistem.

Last edited by Grand Moff Hadrianus; 06.08.2015 at 20:36:36.
Reply With Quote