View Single Post
Vechi 08.02.2008, 21:17:30
oni91 oni91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2007
Implicit

vsovi, stii bine ca Pentateuhul nici macar nu a fost scris de Moise, scrie si in Biblia noastra ortodoxa la inceputul acestei carti, ca lamurire, bine, ca BOR nu este de acord cu asta, dar sunt multi care sunt de acord, oricum asta nu inseamna ca nu este inspirata de Dumnezeu, insa ideea e ca nu avem de ce sa ne cramponam de evolutie pentru ca Dumnezeu putea sa faca lumea si prin evolutie si cred ca a si facut-o, si nici nu e nevoie sa ne punem intrebarea de ce nu a facut Dumnezeu lumea intr-o sencunda, pentru ca El este atemporal si aspatial, deci nu stiu de ce totusi cred anumiti oameni ca daca combat evolutionismul atunci ar fi cica buni crestini, pentru ca evolutionismul tine de stiinta, iar Biblia, de teologie, si nu are rost sa incerci sa te bagi in treaba stiintei, mai ales cand nu ai destule informatii(nu vorbesc de tine, zicema la general)...stiu o persoana pe un forum care este extraordinar de bine informata cu privire la evolutionism, si s-a luptat mult timp ca sa nu creada in aceasta teorie, dar nu spune ca evolutionismul Il exclude pe Dumnezeu, insa nici nu accepta sa combati evolutionismul pe criterii biblice si cred ca are dreptate...daca vrei, pot sa-ti dau un link cu explicatiile acestuia de pe un forum, vorbeste la fel de mult ca si tine si nu cred ca ai nimic de pierdut daca citesti ceea ce spune, macar asa, ai sa vezi ca o sa-ti schimbi punctul de vedere in ce privese evolutia...
Reply With Quote