Citat:
În prealabil postat de DragosP
Da' l-au citit? 
|
Pai articolul are 195 de "share"-uri.Asta intr-o retea (fie ea si sociala)
inseamna 195 de noduri de sine-statoare care au preluat informatia si
sunt la randul lor generatoare (sursa) pt informatia in sine.Tinand cont
ca intr-o retea viteza de raspandire a informatie este de obicei exponentiala
rezulta ca este imposibil ca acest articol sa nu fii fost citit de catre teologi
sau chiar preoti.
De obicei ei sunt chiar abonatii (news letter-re, chestii d'astea) la astfel de huburi.
Ceea ce ti se pare tie dubios este ca de ce pana acum acel articol n-a generat polemici.
Pai ar fi doua cauze:
1.A fost ignorat de majoritatea dar pericolele nu au fost semnalate.(Caz in care cei care
nu au semnalat pericolele sunt la fel de vinovati ca cei care l-au creat.Vezi acordul tacit).
2.Au mers pe aceiasi logica pe care am mers eu.Articol postat de un arhimandrit pe un portal ortodox care
este des frecventabil.(Deseori la posturile radio ortodoxe mai tot timpul se citeaza de pe acest portal.Iar
cei care citeaza sunt insusi preoti care fac emisiuni).Deci acest portal
are legitimitate .
Ultima chestie la care te gandesti este ca are informatii false.
Eu ca mirean am tot dreptul sa iau verosimile cele spuse in articol.Nu vine tzatza Leanea si imi spune acele informatii.
Vine un arhimandrit si-mi da aceste informatii.Eu ca mirean sunt obligat sa-l cred.Eu ca mirean n-am voie sa pun la
indoiala spusele unui arhimandrit. Si totusi Mihail imi spune ca am tot dreptul s-o fac.
Acum daca oaia incepe sa contrazica pastorul, sau pastorii isi dau cu ciomegele in cap unu-altuia, pe aia nu mai este turma.Este doar o chestie nedefinita, caracterizata de un grad mare de dezordine(iar in teroria sistemelor , gradul
de dezordine este aceea entropie de care vorbeam in postul anterior.Ori atunci cand entropia creste =>transformarea
ireversibila a sistemului in altceva.)