Citat:
|
În prealabil postat de GIULIX18
Imi spunea cineva sa vb.cu un preot, nu vreau sa judec dar ultimul preot la care am fost mi-a spus sa merg la disco numai sa nu pacatuiesc, apoi cum pisicuti sa mai inteleg eu ce sa fac?Am nevoie de un preot da de unul tare iscusit care sa ma citeasca si sa-si dea seama cat de rea sunt, nu sa ma priveasca ca pe o inocenta...Inca nu am cazut in pacat cu vreun baiat(daca mai are vreo valoare)dar am multe care ma chinuie acum mai tare ca inainte PT CA VREAU SA MA SCHIMB!asa sa ma ajute Dzeu!
|
Preotul acela era dus cu pluta? Cum sa iti spuna sa te duci la discoteca, macar ca nu vei pacatui? Pai este oare vre-un moment in care nu pacatuim?
Iar in ce priveste un preot care sa te citeasca, vreau sa iti spun ca sunt foarte putini preoti de mir care sunt vazatori cu duhul, pentru ca majoritatea au si ei probleme acasa cu familia, asadar sunt si ei de-ai lumii cum se spune. Ce ai vrea tu ar fi un preot calugar sporit, dar la acestia ai acces foarte greu, pentru ca traiesc in manastiri si se formeaza mereu cozi mari la chiliile lor.
Asa ca ai face bine momentan daca ai incepe sa cauti totusi un preot cu parohie in orasul in care locuiesti si sa vezi daca iti intelege suferinta, pentru ca toti preotii stiu aproape toate pacatele si ei intuiesc cam cu ce probleme vei veni, ca sunt obisnuiti sa auda atatea si atatea de la oameni.