View Single Post
Vechi 10.08.2015, 14:04:39
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Era.
proofreading: tale, nu sale.

Asta e scrisa deja. Urmeaza sa fie reeditata fiindca prima editie am scos-o in tiraj mic. Un singur exemplar (cu autograf, cum altfel :)) pentru narcisista-mi persoana.
Are alt titlu – "Tipologia ipocriziei sau jocuri ale imaginarului internautic", dar in principiu ideea e aceeasi.
Un eseu se cheama "Carapacea de lux a blindajului sub care fugim de noi insine sau despre Ipocritul poseur".
Altul e despre ofertanta miza de a-ti vinde singur gogosi. Cu discount hundred percent, desigur.
Preferatul meu e "Cum sa calci de doua ori pe aceeasi grebla?" Hobby sau lifestyle?

Asta inca n-am terminat-o. Are deja 1000 de pagini si inca-s tot la prefata. Crezi ca-i asa usor lucru sa taci cand n-ai nimic de spus? :)

Pot sa te rog sa-i faci recenzia critica cand va fi gata?

Mno, da' acuma pe bune, n-ai vrea sa te ocupi de trebi mai serioase decat de insignifianta-mi persoana? Cum ar fi de exemplu, sa raspunzi la intrebarile lui Hadrianus, ca lasasei impresia ca ai cunostinte.
Ma tot intreb, cum de asa o faptura inzestrata cultural si teologic, precum Majestatea ta, isi gaseste ragaz sa ia in seama o periferica ca mine, paralela cu fineturi de-astea culturale si teologice, experta doar in forme sleampete, telenovele si bovarisme neornate stilistic?

Daca tii musai sa-ti reversi figurile acide de stil asupra mea, fa-o fie pe privat, fie deschide un topic cu titlul "Forumisti pe care ni s-a pus pata", unde m-ai putea balacari la scena deschisa.
Ar putea scrie acolo si MihaiG despre Igor Paslushnik. Sau altii. De departe, cele mai spumoase interventii ar fi ale Marelui Moff. :) Ave, Imperator! Morituri te salutant!

Altfel nu vad de ce ti-ai risipi pretioasele cugetari sofisticate, elegant ambalate stilistic, pe nulitati ca mine.

By the way, nu da bine sa-ti pui la bibligrafie nulitati. Chiar impachetate in ambalaje convenabile.

Acuma ce să-i faci dacă din tine ricoșează nemaipomenit mine-le în plin elan de autoproiecție, cum mă vezi în serialul tău favorit.
Nu pot să nu observ că tot încerci să-mi iei sonorul, invitându-mă în continuare la ping-pong. Săptămâna trecută mă rugai să încetez cu ironiile imediat după ce mi-ai basculat în cap o tonă de sarcasme "creștinești". Într-un fel e de înțeles... firea muierească reală e mai greu de creștinat decât avatarul ei internautic.

Ți-aș mulțumi pentru recomandări dacă n-ar urla printre rânduri ipocrizia ca o soprană blocată pe acută. Împachetată convenabil, firește, pentru delectarea fanilor avatarului.

Nu știu ce rost ar avea să "continuăm" pe privat, dacă află tot forumul după aceea ce vorbim acolo.

PS - e "sale" că se referă la vanitate.