Era.
proofreading: tale, nu sale.
Asta e scrisa deja. Urmeaza sa fie reeditata fiindca prima editie am scos-o in tiraj mic. Un singur exemplar (cu autograf, cum altfel :)) pentru narcisista-mi persoana.
Are alt titlu – "Tipologia ipocriziei sau jocuri ale imaginarului internautic", dar in principiu ideea e aceeasi.
Un eseu se cheama "Carapacea de lux a blindajului sub care fugim de noi insine sau despre Ipocritul poseur".
Altul e despre ofertanta miza de a-ti vinde singur gogosi. Cu discount hundred percent, desigur.
Preferatul meu e "Cum sa calci de doua ori pe aceeasi grebla?" Hobby sau lifestyle?
Asta inca n-am terminat-o. Are deja 1000 de pagini si inca-s tot la prefata. Crezi ca-i asa usor lucru sa taci cand n-ai nimic de spus? :)
Pot sa te rog sa-i faci recenzia critica cand va fi gata?
Mno, da' acuma pe bune, n-ai vrea sa te ocupi de trebi mai serioase decat de insignifianta-mi persoana? Cum ar fi de exemplu, sa raspunzi la intrebarile lui Hadrianus, ca lasasei impresia ca ai cunostinte.
Ma tot intreb, cum de asa o faptura inzestrata cultural si teologic, precum Majestatea ta, isi gaseste ragaz sa ia in seama o periferica ca mine, paralela cu fineturi de-astea culturale si teologice, experta doar in forme sleampete, telenovele si bovarisme neornate stilistic?
Daca tii musai sa-ti reversi figurile acide de stil asupra mea, fa-o fie pe privat, fie deschide un topic cu titlul "Forumisti pe care ni s-a pus pata", unde m-ai putea balacari la scena deschisa.
Ar putea scrie acolo si MihaiG despre Igor Paslushnik. Sau altii. De departe, cele mai spumoase interventii ar fi ale Marelui Moff. :) Ave, Imperator! Morituri te salutant!
Altfel nu vad de ce ti-ai risipi pretioasele cugetari sofisticate, elegant ambalate stilistic, pe nulitati ca mine.
By the way, nu da bine sa-ti pui la bibligrafie nulitati. Chiar impachetate in ambalaje convenabile.