View Single Post
Vechi 10.08.2015, 18:38:51
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus Vezi mesajul
Delia, the Dark Council approves your position. May the Grace serve you well.
Thx for symphonizing! Et cum spiritu tuo!

Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus Vezi mesajul
No, back to real World, folks: tinand seama de importanČ›a, greu de negat a problemei, este IMPOSIBIL sa nu existe cel puČ›in o pronuntare la nivel de sinod local, in vreuna din autocefalii, nu mai zic de luări de pozitie ale unor ierarhi sau duhovnici. Refuz să cred că ne-o toropit căldura in asa hal, încât uitam de ele, daca avem cunostinta de ele.
Propun sa il intrebam pe un mare duhovnic si teolog contemporan, părintele Pruteanu. Eu nu sunt in BucureČ™ti acum; cum ajung, promit sa postez poziČ›iile unor parinti pe care îi cunosc, in aceasta problema, desigur cu aprobarea sfintiilor lor. Un prieten al meu e in bune relatii cu un Înalt PreasfinČ›it din Sinod; ar fi super dacă o poate obtine (dacă o vezi, negru pe alb, nu mai starui, nu-i asa Alin?). Acum, eu le public regardless de sprijinul pentru o poziČ›ie sau alta. Eu sunt cam la mijloc, mai mult spre pozitia lui Ovidiu si a Deliei.
Om trai si om vedea. Frati si surori nu va mai inflamati pentru aspecte ce oricum nu le putem controla.

Amicul Neologisticus a recomandat o lucrare care inventariaza tot ce s-a scris despre embrion din perspectiva duhovniceasca. Ma gandesc ca ar trebui sa fie destule detalii lamuritoare, din perspectiva duhovniceasca.
Daca a citit-o, imposibil sa nu poata da referinte despre subiect. Ca tot zicea ca vrea eu sa-i iau sonorul.
Din contra! Are ocazia sa-si delecteze auditoriul si cu nectarul cules din carti, nu doar cu fructele acre ale criticilor acide.

Deci, Amvonul iti apartine, maestre!

Pana-si drege Mihai vocea, pardon, tastatura, citeste ce a scris Ioan Cezar.
Reply With Quote