View Single Post
Vechi 13.08.2015, 15:34:57
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Așa este, Adam înainte de căderea în păcat nu era desăvârșit, ci a fost făcut pentru a tinde spre desăvârșire, dar cu voința și propia lui alegere. Adam înainte de cădere era ca un măr verde într-un pom frumos, care urma să se coacă. :)
Unde scrie asta? Cum asa? Pai nu spun toti ca Omul este facut perfect, dupa chipul (care ar fi acela) si asemanarea lui Dumnezeu?

Si ce s-ar fi intamplat daca Adam si Eva ar fi ascultat si n-ar fi cazut? In ce stare ramaneau, daca spui ca le-a folosit caderea pentru desavarsire?

Pentru Ioan-Cezar : ??? La ce te referi?
Tocmai ca nu putem citi oameni si ganduri. Citim mesaje si ies alte minuni pentru ca nu stim oamenii din spatele lor. Spuneam ca stiu (din mesajele ei) ca Deliei ii place ceea ce scrii si modul. Dar complimentele si modul in care te apara si te sustine, pot sa te duca si la alte chestii. Este un lucru atat de rar sa fie asa o afectiune pe un forum public, incat te intrebi daca o fi poate sotia ta inregistrata aici, sau sora, sau fiica, sau alta ruda. La asta ma refeream.
Si nu era nimic rau in ceea ce am scris. Nu am nimic cu voi. Voi cu mine mai degraba...