View Single Post
Vechi 14.08.2015, 18:16:02
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
:)))))))))
Mi-a mers la inima postarea ta, Yasmina! Cred ca de la dozajul subtil de ironie fina, fara rautate, din subtext.

De-a celor doi "ghidusi" nu mai zic, ca poate iar se smintesc unii. Pardon unele.
Pai am vrut sa postez in acelasi ton cu Cezar,sa nu creez discrepante :)
Caci si mie mi-a mers la suflet postarea dansului :)

Cat despre creaturi si dragoste ...totul este relativ si complicat.
Chiar acum scriu cu un paianjen"vaduva neagra"in casa!!! Am incercat sa nu-l omor,sa-l prind cu o bugzooka(un fel de dispozitiv cu teava care aspira insectele si le face captive pana le eliberezi vii afara),dar incercarea a dat gres si paianjenul s-a ascuns intr-o cripta,in biblioteca.

Acum trebuie sa iau masuri nu tocmai prietenoase.
Mi-as fi dorit enorm sa am darul de a vb cu toate creaturile;pai altfel am fi facut treaba daca ne-am fi inteles.
I-as fi zis paianjenului:"bai tampitule(tampita,ca este femela-si mai naspa,ca ma umple de oua)tocmai in biblioteca mea ti-ai gasit cuib? Cum crezi ca o sa mananci niste muste zemoase?Nu o sa prinzi nimic in pustietatea asta,hai fa-te comod si lasa-ma sa te scot afara,unde nu o sa ne deranjem reciproc!"
Si gata,asta ar fi fost!

Apropos,Cezar,sa stii ca pana si jigodiile astea de vaduve negre sunt frumusele dar cam colerice :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote