View Single Post
Vechi 14.08.2015, 19:41:18
adelina02 adelina02 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin MSN pentru adelina02
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabero Vezi mesajul
Cum sa ma ajute si pe mine Dzeu, cum sa ma rog ? sa urmez o cale buna, sa fiu fericit, sa-mi gasesc de lucru, sa fac ceva ?
Dragul meu, Dumnezeu ajuta pe toata lumea, iar daca ai cerut ceva si nu ti-a dat, inseamna ca inca nu e momentul sau ca acel lucru nu e potrivit pentru tine.
Vrei sa scapi de starea de acum? Bun, impune-ti sa treci peste acea despartire si peste starile depresive. Fara ca tu sa modifici ceva la modul de gandire, fara ca unele lucruri sa vina din ,,interiorul" tau, cei din jur nu te pot ajuta foarte mult. Ai un duhovnic? De ce nu vorbesti cu el...iar daca nu ai, de ce nu iti faci unul?
Incearca sa socializezi, sa devii o fire deschisa fata de oameni, fara insa a te lega prea mult de cei din jur. Nu te plange ca nu ai multi prieteni, dar atatia cati ai, sa fie adevarati si sa vorbesti cu ei. Prezenta unor oameni apropiati conteaza enorm pentru psihicul tau.
Nu te lasa prada tristetii... iata un articol interesant pe aceasta tema: http://www.doxologia.ro/cuvinte-duho...am-de-tristete
Cum sa faci ceva nou? Pur si simplu, fa! Iti trebuie doar putina determinare la inceput, apoi totul vine de la sine. Iesi intr-un parc, inscrie-te la diverse actiuni la care sa lucrezi cu oameni si sa cunosti persoane noi, cauta un serviciu nou, urmeaza niste cursuri, citeste ceva, apuca-te de studiat, fa-ti un hobby, etc.
Evita sa afisezi o fire posomorata pentru ca nu te va baga nimeni in seama si te vei adanci in starea ta. Iti zic asta din proprie experienta. Cu cat te arati mai placut, cu atat vei atrage oameni in jurul tau si acest lucru ai sa vezi ca te va ajuta mai mult decat crezi sa iti schimbi starea de spirit in bine.
Reply With Quote