View Single Post
Vechi 17.08.2015, 13:05:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grand Moff Hadrianus Vezi mesajul
Ba are: Oaia vorbeste de ceva numit curvia mintii. Iar eu tot nu inteleg conceptul. Se refera la ce? Masturbare? Episoade imaginative/relatii imaginare? Ca nu inteleg. Nimeni din cei pe care ii stiu nu face asa porcarii, odata ajuns pe plaja si vazand femie in constum de baie. Ce a mai ramas? Si de ce sa ma lupt cu o ispita pe care nu o simt? Doar ca sa imit niste oameni demult traiti si decedati in cu totul alte conditii culturale si spirituale?
Ai defectul de a te face pe tine standard, de fapt cred ca incerci sa scormonesti prin abisurile pacatelor altora in ideea de a te crede mai bun decat esti.

Stai linistit, nu esti, daca se intampla sa fii cat de cat ok la un capitol asta e din cauza ca n-ai fost ispitit prea mult la capitolul ala.

Cum s-ar zice, capul ce se pleaca ispita nu-l taie, doar ca tu pe al tau il tii mai mult pe sus desi ai prea putine motive sa faci asta.

Daca o tii tot asa, nu ar fi exclus peste ceva ani sa ne justifici in acelasi limbaj coprofilic duhovniceste de ce barbatul nu e obligatoriu sa fie fidel aceleasi femei sau o noapte de amor clandestin nu e o abatere asa de grava de la standardele casniciei.

Acu sa nu te superi ca discutia a devenit prea personala, intentia mea nu era asta dar daca tu tot ii dai cu cu "eu nu, eu n-as, etc". trebuia sa-ti raspund pe aceeasi linie nu?

Citat:
Si esteticul ala al sanilor bronzati are legatura cu senzualitatea si sexul. Auzi, cica tine de estetica pura. Cand vine vorba de trupul uman nud, "estetica" are conotatii sexuale. Ca unii precum Oaia/copacel se isterizeaza mistic cand vad o femeie goala,e alta discutie. Dar estetica presupune privire. Si nu te bronzezi pe sani, pe care nu ii expui in public, cica din motive estetice. E clar ca altcineva va vedea sanii aceia uniform-cicolatii-ca-restul-trupului...intr-un context intim...nu e clar? Ma lasi?...
Pai cam iarasi esti pe langa, de unde stii ca acel "context intim" nu e cel al casatoriei?
Iarasi presupuneri rauvoitoare?

Citat:
Eu incerc sa ma mentin pe pozitia de mijloc. Nu ma intereseaza nici lupte ascetice imaginar-stupide cu mize la fel de eteric-oniric-incoerente, nici sa imi acumulez pacate si distrug timp, nervi si energia seminala in prostii...
Oi fi incercand, dar nu-ti prea reuseste.

Nu te pune nimeni sa faci pe ascetul acolo unde nu ai ispite, in loc sa critici lupta altora ci ar trebui sa incerca sa vezi si sa lupti acolo unde tu o dai prin gropi.

Citat:
Adica nici obsedat de virtute/mantuire, nici cu belciugul pacatelor la dispozitia oricarei suflari de vant hormonal...
Oh, definitia perfecta a caldicelului
Poate pe partea asta e asceza la care esti chemat, te-ai gandit la asta?