Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai sigur ca era normal sa simta asa si nu pentru ca afost infiat ci de cum a fost crescut de cel care l-a infiat, daca a ajuns sa ii spuna asta "intr-un acces de furie" poti fi sigura ca nu a fost singurul si mult mai multe lucruri au fost spuse de-a lungul timpului..
|
din pacate i-a zis bunica, nici macar parintele care l-a infiat. Numai ca, din pacate nu e singurul care a reactinat nasol cand a aflat, ci mult copii infiati reactioneaza aiurea cand afla, daca afla tarziu, dar mai ales daca afla de la altii. nu ma pot pune 100% in locul lor; cum ziceam, ai mei mi-au zis de cand ma stiu, dar consider ca foarte bine au facut. Si asa, se gasesc oamni care sa-mi zica ca as avea o sora geamana, o bunica care mi-a zis ca as avea un frate mai mic, in conditiile in care nici unul din persoanele care mi-au zis lucrurile astea nu au cces la asemenea informatii. Probbil oi avea vreun frate/sora mai mica; femeia era abia o fata; avea 16 ani; m-as mira sa nu fi facult alt copii si/sau sa nu se fi casatorit or whatever niciodata.