Bun gasit! Dodi sunt sigura ca a fost ingerul tau pazitor.Sa va povestesc si eu ceva. In drum spre servici trec printre blocuri: alee-parcare-masini... Un caine mare alb se aciuase pe sub masini. Treceam de doua ori pe zi pe langa el fara sa dea semne ca l-ar deranja prezenta mea. Intr-o zi acest caine vine spre mine latrand dar dand din coada, se opreste in fata mea maraind, latra, arata coltii si se aseaza jos aproape de picioarele mele. Dau sa vorbesc cu el dar nimic. Eram foarte calma contrar situatiei si aveam sentimentul ca trebuie sa stau pe loc, de parca cineva imi spunea sa-l astept. La cel mai mic gest al meu acest caine maraia si-si arata coltii. Vroia cu orice pret sa stau acolo pe loc.Asa ca am decis sa-l astept.Am stat cred ca mai bine de un minut.Intorcea capul, se uita dupa masini, cum incercam sa ma misc...mrrrrr.Dupa un timp se ridica si pleaca de parca nici nu eram acolo. De ce?Un prieten a spus ca, probabil, acel caine tinandu-ma pe loc a reusit sa ma fereasca de un posibil necaz.
Oricum nu voi sti niciodata ce s-ar fi intamplat daca incercam sa plec.
|