View Single Post
Vechi 23.08.2015, 18:24:40
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Exista un film ,,God on trial". Sa-l vezi cand ai timp, semeni mult cu unul dintre evreii din film :) Raspunsul este da, poti crede in continuare, multi evrei, dintre cei care au scapat, au ramas credinciosi, in felul dansilor.Urmasii lor au ramas si ei credinciosi,cum inteleg dansii. Am vazut cu ochii mei, vorbesc strict din proprie experienta.

Toate acele experiente descrise de tine sunt adevarate, asa este, sunt ingrozitoare si este multa suferinta in ele.Intr-o lume in care exista pacat vor exista si ele.Apostolul Pavel spunea asa: ,, Eu socotesc ca suferintele de acum nu sunt vrednice sa fie puse alaturi de slava viitoare, care are sa fie descoperita fata de noi". Si el a fost un om care a trecut prin multe suferinte si in final a si murit pentru credinta sa in Hristos. Este foarte greu sa raspunzi pt ca oricine ar putea spunea :,, Iti este usor sa spui asta, sa te vad cum ai fi tu in aceea situatie". Ma rog si cred din toata inima ca Dumnezeu este alaturi de acei oameni, in caile de EL stiute si ii va alina, cum doar EL o poate face. Unui om care trece prin asemenea experiente este foarte greu sa-i spui ceva, doar Dumnezeu iti poate da gandul cel bun pentru acel om.

Mi-as dori sa-ti spun ca am raspuns la toate aceste probleme.Nu am raspunsuri despre judecatile lui Dumnezeu, dar stiu ca aici totul este trecator, indiferent cat de frumos sau infiorator ar fi, pe cand in Imparatia Lui nu va mai fi nici moarte, nici durere si nici lacrimi. Poti sa incerci sa-i ajuti pe oameni aflati in asemenea situatii dar cred ca cea mai sigura cale este rugaciunea ca Dumnezeu sa-i intareasca, sa-i aline. Parintele Galeriu spunea ca Dumnezeu nu-i da nimanui o cruce mai grea decat poate duce.
https://luminapentrucandeladinsuflet...utem-noi-duce/
Daca Dumnezeu a ingaduit asta inseamna ca in intelepciunea Lui, si in dragostea Lui, a hotarat si calea pt a-i alina si izbavi.
Reply With Quote