Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Da, dar de aceea cel mai de pret dar primit, viata, ea viata este terfelita si batjocorita in fel si chip pana acolo s-a ajuns incat noi oamenii decidem cand nu mai avem nevoie de ea. Si atunci, sinuciderea ce-i pacat sau un drept al nostru ? Si cine decide in pacatosenia lui ce-i drept si ce-i nu-i drept, pacatosul insusi. Multe din conventiile si pricncipiile noastre s-au intors chiar impotriva Celui ce ne-a creat , devenind noi insine dumnezeii nostri uitand de DUMNEZEU Cel adevarat, aici este de fapt marea ticalosie a noastra a celor de azi, ticalosie ce se va resfrange cat de curand tot impotriva noastra.
|
si eu sunt de acord ca sinuciderea este un pacat, si nu un drept, dar si asa unii oameni decid sa-si ia singuri viata... si nu cred ca zic ca este dreptul lor ci presupun ca sunt coplesiti de probleme, sau de greutati, sau sufera de depresie si atunci ei vad sinuciderea ca pe o solutie, o solutie lasa si egoista...
dar cum am mai spus depinde de fiecare in parte ce facem in viata si cum alegem sa o traim, drept, nedrept cred ca sinuciderea e mai mult o alegere finala si avand si un caz in familie va spun sincer ca doare foarte mult si afecteaza pe mai multe persoane...