Subiect: discoteca
View Single Post
Vechi 09.02.2008, 20:41:49
GIULIX18 GIULIX18 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.02.2008
Implicit

Nu inteleg de ce e nevoie de atata agresivitate in mesajul tau?si ai spus ``parerea noastra``desi nu cred ca toata lumea impartaseste parerea Dv...Eu inteleg ati ajuns la o varsta unde problemele is de alta natura si imi dau seama ca poate crdeti ca alea merita mai multa atentie, e foarte ok, nu v-a cerut nimeni sa va implicati, cine are buna placere sa mi raspunda, foarte bine cine ma condamna...E treaba lui...Daca e o problema atat de minora de ce atatia oameni au scris despre ea in carti religioase?Daca e o problema atat de mica, va intreb, unde se duc tinerii sambata seara de nu mai pot ajunge la Biserica?De ce sunt atatia tineri in discoteci?NU toti sunt alcoolici sau dansatoare din buric si totusi ii vezi acolo...Cred ca totusi adevarul e undeva la mijloc, e usor sa spui ``eh,ca de neinstruiti ce sunt se afla acolo..``Nu v-ati gandit ca poate chiar problemele de acasa ii arunca acolo?Aveti impresia ca eu nu mai pot de bine si de asta cer pareri despre discoteca?Nu ar avea rost si nu ar fi frumos sa insir cate am si eu in familie...ar fi o dovada de egoism pur pt ca stiu ca sunt altii care au mai multe necazuri ca mine dar uitati ca mie nu necazurile din familie imi impiedica schimbarea ci DISCOTECA!Da, acel loc care pe dv nu va tenteza deloc!E asa de imposibil de inteles ca diavolul ma lucreaza prin acel loc?Daca eu stiu ca sunt mii de tineri care napaditi de tot felu de suferinte devin ateisti si eu nu vreau sa fac asta ci aleg drumul mai greu mi se spune ca ma preocup de lucruri insignifiante...Poate e asa, asa fac si totusi cum ii convingem pe altii sa nu mai mearga acolo?Le zicemca vezi ca e intuneri si fum cand ei au indurat mult mai mult de atat?Cum te apropii de un tanar razvratit, spunandu-i ca ceea ce pt ce se complica e banal?Aha, e banal las`ca ma apuc de altele...Aveti impresia ca cunoasteti DOAR pt ca sunteti adult si ati trecut prin altele mai grele si poate chiar acest lucru va impiedica sa intelegeti cu adevarat problema!Imi cer scuze daca v ajignesc dar nu vreau sa ma prefac.Asta e parerea mea``una care la varsta asta nu stie nimic!``
Reply With Quote