Subiect: discoteca
View Single Post
Vechi 09.02.2008, 22:14:20
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
Iubire du-te si danseaza cat vrei,care-i probleme ta?Ori alba, ori neagra chiar te intereseaza cu adevarat care e parerea noastra?Eu nu-i inteleg pe oameni cand atata se framanta si-si chinuie mintea cu asa probleme de doi bani!
Urzicuta, tu pe mine ma sochezi cu replici din astea, tu chiar esti preoteasa sau mi s-a parut mie? Ori daca esti, inseamna ca a fi preoteasa nu e cu nimic special decat o sotie normala a oricarui barbat.
Hmm, daca ai sti cine adreseaza replici din astea precum "Care e problema ta?", dar lasa, nu iti spun ca dupa aia te vei simti jignita, plus ca dumneavoastra sunte-ti si mai in varsta si nu are rost sa polemizam acum.
Nu intelegi cum de unii oameni isi framanta mintea in a nu mai duce o viata in desfrau? Crezi ca acest lucru este atat de nesmnificativ? OK, si atunci de ce ai ponegrit atat de mult discoteca daca este un lucru banal, pentru ca daca nu ar fi important, ar inseamna sa nu fie pacat tot ceea ce fac oamenii in discoteca si prin urmare am trage concluzia ca o viata petrecuta in discoteci si destrabalari nu impiedica intrarea in Rai, asadar te-ai contrazis singura ;)
Si imi pare rau sa iti spun ca nu apreciezi si simplul fapt ca Iulia si-a facut cont ca sa discute tocmai cu noi cei de pe forum, si nu apreciezi nici faptul ca ingerul ei pazitor a lucrat mult timp sa o aduca intr-o stare curioasa si de cumpana, tocmai ca sa isi aminteassca de credinta si de Dumnezeu, dar vad ca uneori iti place sa tratezi cu aroganta si sa privesti de sus lucrurile si cu scarba, de parca noi am fi mai cu mot in fata lui Dumnezeu.
Sincer urzicuta, nu ma asteptam la o asa replica de la tine, un om credincios cum te pretinzi tu a fi, nu ar fi replicat asta niciodata unei persoane disperate sa gaseasca o cale de scapare asa cum doreste Iulia!
Reply With Quote