Citat:
În prealabil postat de GMihai
Na, vezi, Dragoș, ce ai făcut ? Acuma o să fie Cătălin dur și o să pună punctul pe i. Sincer, mi-e mai frică de punctul lui decât de Dumnezeul care a ordonat un infanticid. E mai actual.
|
Chiar ma pregateam sa scriu mesajul asta, dar m-am oprit, facandu-mi procese de constiinta. Vazand si interesul tau o sa imi calc pe inima si o sa il scriu totusi.
Asadar, voiam sa-ti spun ca bati campii, ca de obicei, si incerci sa te dai in spectacol. De cand am intrat pe forum doar asta ai facut, dar nu este doar vina ta. Din nefericire dl. Adrian, administratorul forumului a trecut cu vederea de fiecare data comportamentul tau, iar asta ti-a daunat tie, in primul rand. Pentru ca astfel boala ta s-a agravat, adica ti s-au marit si cronicizat mandria si rautatea, vazand ca esti aprobat. Mergand din rau in mai rau ai ajuns, in mod firesc, sa iti renegi credinta, chiar gresita, cum o aveai. Pentru ca se spune ca mandria este radacina pacatelor, mandria nu-l lasa pe om sa vada adevarul si ii intuneca si ratiunea sanatoasa pe care o avea.
Asa ca lasa-l tu pe Avraam, ca nu are nicio legatura cu framantarile tale, vindeca-te mai intai tu de mandrie si rautate. Ca altfel maine cine stie ce ne mai spui, ca ai gasit in samanism esenta adevarului. Daca vrei sa asculti, daca nu continua tot asa.