View Single Post
Vechi 27.08.2015, 01:51:57
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nu ai înțeles. Cu ce mă încălzește pe mine că un părinte este român? Copilul nu va avea parte de țara (și tradițiile) în care s-a născut și unde normal ar trebui să trăiacă. Și nu mi se poare normal să nu poată opta pentru varinta aceasta din moment ce el este adoptat la o vârstă când nici nu poate decide. Eu, personal, nu aș accepta acest mod de adopție. Ai ales să trăiești în altă țară? Să fii sănătos, adoptă copii din țara în care locuiești. Nu se poate să adopți, să fii sănătos. Revino în țară și adoptă copii.
Sunt total de acord cu tine!
Daca pt romanii plecati in strainatate este prea scump sa adopte un copil,atunci sa se intoarca ca sunt copii pe alese in Romania.
Dar nah...nici asa,nici altcumva...

Caci de altfel $35,000 pt o adoptie nu-mi pare mult pt o familie americana,care detine o locuinta de $350,000 si o masina pe cap de membru de familie,cel putin de $25,000.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote