View Single Post
Vechi 28.08.2015, 21:53:19
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulia2579 Vezi mesajul
De ce oare Cel de Sus intarzie atata sa raspunda?
(...) Este jenant de dureros: ce am eu, o persoana normala, cu studii, cu un aspect fizic decent sa nu ma doreasca nimeni de sotie?
De ce pe mine Cel de Sus nu ma ajuta in aceasta privinta?

Citat:
În prealabil postat de tabitha Vezi mesajul
Si mergând în pelerinaje, la cursuri de pictură de icoane, sau alte activităti din acestea, poti întâlni tineri crestini credinciosi cu care eventual să poti întemeia o familie. Uneori chiar si activităti care nu au neapărat legătură cu biserica îti pot aduce pe cineva potrivit în viata ta. Doar să nu stai pasivă să îti pice din cer mirele, că asta foarte rar se întâmplă. :) Numai bine, să-ti ajute Dumnezeu după inima ta, asa cum îti doresti!
Din pacate, cred ca anumite persoane nu se pot "conecta" la frecventa pe care emite Harul Smereniei si Iubirii. Spuneam mai inainte si speram sa fiu inteles: NIMIC FARA SMERENIE! Nu exista "De ce?"! Fara constientizarea starii de LIPSIT TOTAL DE MERITE, nu avem ce pretinde si nici nu putem primi altceva decat deznadejde. Iar asta pana la capat, toata viata. Orice lectie trebuie insusita, nu blamata, ca si cum ar fi o mare nedreptate.
Imi pare sincer rau si e foarte dureros sa simtim o realitate pe care cel deznadajduit... "n-o vede". Dincolo de orice raspuns "ales cu grija", descoperim un caracter "delicat" de care orice barbat ar fugi sa-si rupa gatu'!... Un lucru trebuie sa intelegem, totusi: Dumnezeu nu face nedreptate nimanui!... Lui ii e usor sa aleaga un "berbecut" din staulul de oi, dar de ce l-ar jertfi, asezandu-l langa o "leoaica" gata sa-l devoreze, daca nu executa intocmai si la timp?... In timp ce Insusi Dumnezeu nu pretinde de la cel ce l-a zidit supunere oarba, ci libertatea de a alege singur!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)