View Single Post
Vechi 01.09.2015, 13:13:56
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cat poate sa tipe si sa urle? O ora? Asta este.

Ba sigur ca se baga, sau ar trebui, ca exista si legi in acest sens.
Cu atat mai mult daca obtineti un ordin de restrictie sau cum se pare ca se zice la noi "ordin de protectie".

http://www.alegedemnitatea.ro/legisl...l-de-protectie

Daca agresorul e bolnav psihic, problema nu se trateaza cu inchisoarea se trateaza cu internare fortata.
Ar trebui cumva sa omoara pe cineva mai intai?

Exista legi in acest sens, daca politistul de cartier nu vrea sa le puna in aplicare, intotdeuna se poate escalada conflictul, audienta la comandant, se pot da in judecata si institutiile Statului de ce nu.

Romanul are tendinta sa paseze treaba pe politist, polistul stie ca e bataie de cap si nu se baga pentru ca mai mult decat sa paseze problema la altii, romanul face nimic.

Escaladarea conflictului pana la proces cu institutiile statului, ar fi un precedent unic, e drept, dar poate e chiar inceputul prin care se poate schimba ceva in tara asta mai ales ca exista un context potrivit - presa a inceput sa vorbeasca despre asta, o data deschis procesul cu siguranta vor prelua cazul.

Sigur, nu e asa simplu si comod ca un grup de facebook, dar financiar demersul e mai accesibil chiar decat 1-2 luni de azil, care macar daca ar exista ca posibilitate..
Da Alin... nu zic ca e imposibil ce spui tu, insa nu ar fi vorba de bani ci si de timp. Ceea ce eu ca mama a unui copilas de 2 ani, in cresterea caruia nu am niciun fel de ajutor, nu am. Plus ca poate in teorie lucrurile or fi simple, in practica insa m-am lovit de atat de multe ori de nesimtire, usi inchise in nas, oameni rauvoitori, incat nu mai am suficienti nervi si energie sa ma apuc de un asemenea demers.
Iar ce spui tu acolo cu presa care a inceput sa vorbeasca despre asta, a inceput sa vorbeasca inca de cand cu cazul acelui tanar din iasi care a pus o bomba la universitate parca. Dar timpul a trecut, articolele au fost uitate, legile nu s-au dat si au fost ingropate si starea de lucruri este aceeasi.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote