Citat:
În prealabil postat de DragosP
Chestia e, uitaÈi asta puiuÈi de creÈtini ce sunteÈi, că Dumnezeu ÎNGĂDUIE asta.
|
Èi dacă eu te-aÈ înjura acuma groaznic de mamă, ar fi la fel de valabil: Dumnezeu a îngăduit-o.
Problema care se pune este: ai face ceva ? M-ai raporta la admin, așteptându-te să fiu banat ? Evident, și corect.
În aceeași ordine de idei, faptul că Dumnezeu îngăduie să sosească în Europa creștină (cât de cât creștină, mă rog) sute de mii de imigranți musulmani, bărbați tineri și fără niciun act de identitate, dintr-o zonă aflată sub autoritatea Statului Islamic, nu înseamnă că trebuie să stăm resemnați și să nu reacționăm cumva.
Statul Islamic a proclamat, în 2014, că în orice teritoriu în care luptătorii săi declară autoritatea SI, guvernul își pierde automat legitimitatea, iar teritoriul respectiv se incorporează de drept în Califat.
Eu am mai scris aici, acum o lună și ceva, că în orășelul nevestei mele, de maxim 10.000 de oameni, practic o comună mai mare, s-a deschis anul ăsta un "Centru Cultural Islamic" și nimeni din orășelul ăsta, nici măcar soacră-mea sau vecina de la două case, care este echivalentul CIA-ului local și știe cu precizie câte beri am băut și câte bășini am tras eu acum doi ani în noaptea de 11 spre 12 iunie,
nu are habar de unde a apărut Centrul sau
cine sunt musulmanii din orășel.
Food for tought.