Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Doamne ajuta!
Mi-am luat perna deja pentru ca ma ajuta la dormit. Cum nu mai pot dormi pe burta, iar eu inainte de sarcina dormeam xclusiv pe burta, reusesc a dorm cumva pe semi-burta pe perna asta; am o pozitie de somn tare ciudata, dar macar dorm si dorm bine :)
Nu poti alapta din lateral, pe pat, cumva? Vara-mea asa alapta si ziua si noaptea si zicea ca ii e foarte comod si asa nu trezeste copilul nici noaptea cand ii da sa pape (ea dormea cu copilul in patul mare, tocmai in ideea ca ii e mai comod si ei si copilului cu alaptatul, mai ales noaptea).
|
Ba da pot si e f bine doar ca ma ia somnul si imi e frica mai ales cand e pe partea dintre noi.
Apropo de pozitia fatului : daca esti mica (150), nu sta mult pe scaun, inghesuita. Stai cu bazinul relaxat sa aiba loc, fa exercitii din timp, vezi ca gasesti pe net. La mine a stat inghesuita si are picior plat, se pare...plus ca s-a incurcat in cordon si nu s-a intors nicicum, ba/mai mult a ramas cu picioarele pe langa cap, abia a scos-o si prin operatie...