View Single Post
Vechi 10.02.2008, 20:38:36
oni91 oni91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2007
Implicit

As vrea sa va cer cumva ajutorul...mi-e frica ca nu o sa mai pot ajunge niciodata sa Il iubesc pe Dumnezeu, pentru ca nu inteleg cum un Dumnezeu drept si iubitor poate pedepsi pe cineva vesnic in iad, adica nu pot sa accept asa ceva...ma inchipui pe mine daca as fi parinte, cum m-as simti sa imi chinui copilul LA INFINIT pentru ceva ce a facut, stiu in acelasi timp ca eu nu mi-as da singurul fiu pentru ispasirea pacatelor unei lumi intregi, dar totusi nu pot intelege faza cu chinul vesnic...As vrea sa accesati link-ul pe care o sa-l las mai jos...acest link m-a facut sa-L privesc cu totul altfel pe Dumnezeu, adica sa realizez presiunea care planeaza asupra mea daca nu Il iubesc pe Dumnezeu si acum nu mai pot face asta pentru ca ma simt SANTAJATA....adica, ceva de genu "esti libera sa nu Ma accepti, sa nu Ma iubesti, daca daca nu faci asta o sa te chinui VESNIC".Nu stiu daca ma puteti intelege, pana acum aveam problema ca nu puteam sa cred ca exista, acum cam cred ca exista, dar nu-L mai pot iubi, nu vreau sa plictisesc pe nimeni, dar pur si simplu mi-e frica si nu stiu cum as mai putea sa-L iubesc vreodata si sa-L accept pe Dumnezeu fara sa fiu ipocrita, as putea sa ma rog in continuare, dar Dumnezeu ne cunoaste toate gandurile si va sti ca sunt ipocrita si ca fac asta numai de frica si ca de fapt nu pot sa Il accept pt ca imi inchipui cum chinuie oamenii pacatosi pentru totdeauna si mi se pare sadic sa faci asa ceva...si....nu stiu, daca ati putea sa ma ajutati cumva sa Il inteleg sau sa-mi schimb parerea m-as bucura...Nu uitati de link:
http://www.youtube.com/watch?v=yV0lVWtyduo&feature=user
Reply With Quote