Subiect: Problema
View Single Post
Vechi 10.02.2008, 20:40:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ginabadea
Eu sunt mai noua pe aici si am indraznit sa scriu acest mesaj pentru ca am o problema. Se intampla ceva ciudat cu mine. Am momente cand parca o energie negativa pune stapanire pe gandurile mele si imi vin in minte tot felul de cuvinte urate la adresa biserici, a lui Dumnezeu si acestor lucruri sfinte.

Incerc din rasputeri sa imi iau gandul de acolo dar nu pot.:(

De obicei cand mi se intampla asa incerc sa spun rugaciunea mintii, cea cu "Doamne Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatoasa" dar nu prea are rezultat de multer ori. Cand am fost la spovedit de Craciun am spus parintelui problema asta dar nu prea mi-a dat un sfat concret.Ma cam sperie ca nu am putu scapa de ele pana acum.
Cum as putea sa scap de aceste ganduri negre? Ce se intampla cu mine?:(
Indeparteaza-te pe cat posibil de cele ce te tulbura si sti tu cel mai bine cele ce sunt acelea. Citeste din cartea de rugaciuni cat mai mult, asculta muzica linistitoare sufletului( sinfonica, religioasa). Creaza-ti in casa un loc al tau si numai al tau unde icoanele si candela sa nu lipseasca . Mergi saptamanal la SF.Maslu. De vrei mai multe sfaturi si pt. a nu plictisi si pe altii, cauta-ma pe privat. Oricum demareaza cele spuse de mine.
Reply With Quote