View Single Post
Vechi 07.09.2015, 09:45:14
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Mihnea, banuiesc ca BRU nu se poate implica, deoarece biserica e de rit latin? Nu stiu, intreb si eu. Ca de obicei, "conducatorii" acestui stat-neocolonie sunt niste putori lacome, iar cetatenii "de rand" nu au pur si simplu suficiente parghii si, mai ales, bani. In Vandeea ta, oamenii sunt altfel.
Aceasta situatie trista, ca multe altele, este, culmea, dovada despre cat copros halesc cei ce zic "catolicii sunt bogati", "BC a jefuit, a facut si a dres", etc. Acum ar trebuie sa se vada daca declaratiile mieroase, spuse anual cu prilejul "saptamanii de unitate" de catre alte culte si confesiuni, sunt reale sau doar basini politice. Solidaritate crestina ecumenica, sau trancaneala politicianista ecumuista?
Banuiesc ca comuna Bethausen a fost, candva, suaba. (Adica locuita de germani suabi sau svabi). Cum cam toti germanii, cehii, slovacii si evreii, adica printre cele mai harnice si intreprinzatoare minoritati, au plecat (bine, lasand in urma ciurucuri ca presedintele lucrului bine facut), cred ca trebuie ca romanii sa se trezeasca.

Last edited by Grand Moff Hadrianus; 07.09.2015 at 09:57:56.
Reply With Quote