View Single Post
Vechi 07.09.2015, 10:43:06
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu au reusit? Dar au incercat? Ce mai exact?

Plangere penala au facut?

Legea e aceeasi pentru toti, difera doar masurile coercitive.

Hartia cu ce mai exact? Ce ai cerut si ce ti s-a raspuns?
De ce sa o ridici daca nu te ajuta cu nimic.
Alin nu stiu daca au facut si plangere penala, ma refeream la faptul ca au incercat la fel ca si mine sa interneze persoana bolnava psihic undeva definitiv si nu au reusit.
Am solicitat un loc intr-un camin/spital de stat si eventual ajutor social, ingrijire la domiciliu, vizite periodice medicale acasa, etc.
Hartia contine raspunsul lor de negatie cum ca nu au locuri si fonduri ca s-o ajute in vreun fel pe mama mea. Nu am vazut inca ce scrie in ea dar astia mi-a zis doamna respectiva la tel. Sa vin sa-mi ridic hartia de negatie.
Am nevoie de acea hartie pentru a o prezenta ca dovada daca vreau sa incerc sa depun o alta cerere in alta parte, in alte sectoare/orase ale tarii de internare. Ptr ca asa spune legea, ca mai intai trebuie sa ai negatie de la institutia de care apartine persoana cu domiciliul, ca te-ai adresat lor si ca ti-au respins cererea ptr ca nu sunt locuri. Altfel nu poti sa faci cerere in alta parte.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote