View Single Post
Vechi 07.09.2015, 16:52:00
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Impotriva persoanei care va agreseaza.

Eu sunt convins ca nu boala psihica e de vina, ci asta e caracterul ei pentru care boala psihica este scuza ideala.

Legea este aceeasi pentru toti, indiferent ca e vorba de oameni cu discernamant dpdv legal sau fara.

In primul caz se ajunge la inchisoare, in al doilea la internarea psihiatrica.
Multumesc pentru lamurire Alin. Insa nu am de gand sa-mi dau propria mama in judecata indiferent cat de intolerabil ar fi comportamentul ei. Totusi este mama mea si este bolnava. Ma surprinde faptul ca te incumeti sa faci afirmatii de genul "sunt convins ca nu boala psihica este de vina, ci asta e caracterul ei". Vorbim totusi de mama mea, cred ca pot afirma ca o cunosc si stiu ce fel de caracter are. Mama mea este o persoana f inteligenta, foarte iubitoare, si doar boala o face sa se poarte asa cum se poarta. Nu a fost intotdeauna asa si, desi stiu ca nu sunt sperante sa mai redevina vreodata cum a fost nu as putea niciodata s-o dau in judecata. Imi asum responsabilitatea de a incerca sa am grija de ea, desi e f dificil dupa cum se vede, desi ma afecteaza si pe mine si familia mea, caut cu disperare solutii dar nu vad ce as rezolva cu plangerea penala. Inchisoare nu mi-as dori nici pentru cei mai mari dusmani daramite pentru cea care m-a nascut. Internare psihiatrica e altceva, am mai internat-o si sper sa mai reusesc s-o internez.
Prioritatea mea este gasirea unui loc in care sa poata sa traiasca in conditii decente, unde sa fie sub supraveghere medicala permanenta si sa nu-si faca rau ei insisi sau altora.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote