View Single Post
Vechi 07.09.2015, 16:56:15
Iulia2579 Iulia2579 is offline
Member

Data înregistrării: 08.08.2015
Implicit Psaltire casatorie

In tot acest scurt timp de cand sunt pe acest for, am ramas cumplit de dezamagita de reactia barbatilor de aici.

Majoritatea au fost sarcastici, Gica-Contra, critici, rautaciosi m-au tratat cam de sus (sau au incercat si cand nu le-a mers - m-au taxat de conflictiva), etc

M-a surprins enorm tratamentul pe care mi l-au aplicat doar pentru ca nu vreau sa ma calugaresc. (deci toate astea din partea unor barbati care sunt casatoriti, au sotii, au mame, au surori!)

Sincer, mi-a fost rusine ca sunt romanca, si mi-ar fost rusine si ca sunt ortodoxa...
daca nu mi-as fi amintit ca au fost calugari ortodocsi in manastiri care m-au tratat mai bine si mai cu blandete (decat acesti barbati mireni) cand le-am spus ca doresc sa fiu mama.

Din nefericire multi barbati de pe aici mai au mult de invatat si de PRACTICAT ca sa fie adevarati crestini ortodocsi.

Ortodoxia nu inseamna sa mananci cartile de Dogmatica, Filozofie si Logica pe paine.

Tuturor barbatilor care mi-ati raspuns aici...
Am sa va rog sa va recititi raspunsurile pe care mi le-ati dat si sa spuneti sincer si cu mana pe inima daca asa ati fi raspuns / vorbit unei femei asa si in prezenta Domnului Hristos.

Daca raspunsul este da - mai aveti mult de invatat despre ce inseamna sa fii crestin ortodox.

Si eu mai am de invatat ceva: sa nu arunc perle porcilor. Poate cineva din eruditii de pe aici imi poate spune din ce capitol din Sfanta Evanghelie este aceasta zicala?

Nu va deranjati sa va mai etalati perlele de intelepciune. Nu va mai raspund.

Incepand din acest moment, dragii mei crestini barbati, am sa va dau si celalalt obraz - dupa cum invata Domnul Hristos.

Ah, si mai am rugamintea sa va spovediti pentru tratamentul pe care mi l-ati aplicat. Asta e o rugaminte doar.

Multumiri din suflet Tabithei, lui Florin, Copacelului si lui Yasminei.

O zi buna tuturor

Last edited by Iulia2579; 07.09.2015 at 17:02:48.