View Single Post
Vechi 07.09.2015, 17:48:27
oitza ratacita's Avatar
oitza ratacita oitza ratacita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.05.2015
Locaţie: RO
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulia2579 Vezi mesajul
Draga Oitza,
Ma repet, ce parte din ´´ vreau sa am copii in pantece´´ nu intelegeti?
Inteleg asta; dar nu va inteleg cum intelegeti dvs ce e inainte si dupa "vreau sa am copii in pantece". Si eu am vrut; sa va povestesc ce si cum faceam? Si pentru ca nu am cu toate ca pot face, e pentru ca nu e ingaduit inca sa-i am pe a mei. Dar sa va povestesc cati altfel de copii am?

Citat:
Si de ce ar trebui sa ma scuz fata de dvs?
Nu fata de mine va scuzati; dvs pentru situatia dvs gasiti scuze. Dar ce faceti concret, concret pentru a va implini dorinta? Aveti o parere mizerabila despre barbati, de parca toti v-ar fi inamici. Asta se percepe din atitudinea si din vorbele dvs, nu trebuie sa le precizati pe litere.
O fi o problema a mea de perceptie...

Citat:
Ati citit toate posturile mele? Ati vazut ce parere am eu despre casnicie? Oare parerea mea se rezuma la ´´donator de sperma´´?

Va rog recititi tot ce am scris si pe urma mai vorbim. Asta daca doriti.

O zi buna
Am citit, am recitit si poate voi reciti. Ati primit raspunsuri exceptionale si de bun simt de la domni precum Ioan Cezar, Mos Neagu, Mihailc si altii.

Pe ce baza v-ati cristalizat aceasta parere despre casatorie?

Nu, dvs ati redus barbatul la "donator de sperma" prin ceea ce afirmati.
Eu as fi formulat altfel ..."Imi doresc sa randuiasca Dumnezeu pentru mine un sot credincios, iubitor si bun, care sa-mi fie cu adevarat sprijin si alaturi de care sa merg pe calea mantuirii; imi doresc un sot vrednic alaturi de care sa fac tot binele. Iar la vreme potrivita, sper sa-mi daruiasca Dumnezeu copii sanatosi".....

Deasemenea, eu pot sa va spun lucruri pe care dvs doriti sa le auziti dar acest lucru nu va va aduce nimic de folos. Mai bine sa fiti sincera cu dvs si mai elastica in perceptia lumii inconjuratoare si a barbatilor. Asta daca va doriti cu adevarat un partener pt casatorie.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae)