Vaaai, ce dulce pititca. Sa iti traiasca, sanatoasa si voioasa si sa va aiba Dumnezeu in paza! : <3
Si tu esti piticuta ca mine? :)
Saptamna viitoare (voi avea 21 saptamani) ma programez la morfo II; am niste emotii crunte si sper sa fie totul bine; sa se dezvolte bine pitica si sa fie sanatoasa. Si eventual sa ne confirme mdicul daca e ntr-adevar fetita, cum au vazut cele 2 doctorite care s-au uitat :)
Fallen, cumva o fii; nu ma stresez tare. Desi mi-as dori sa nasc natural (poate ma va ajuta faptul ca-s lata in solduri), pana la urma nu conteaza; sa fie pitica sanatoasa si sa ne tina Dumnezeu si pe noi, parintii, sanatosi sa o putem creste si sa o iubim; restul sunt detalii.
Faptul ca voi deveni in curand mma m-a facut sa ma reorientez preoesional, chiar din timpul sarcinii; voi face modulul psiho-pedagodic, apoi imi dau titularizarea si intru in invatamantul special; altfel, va trebui sa imi caut din nou de lucru, apoi, daca mai vine un bebe, iarasi cautare de munca dupa ce stau cu copilul si sa mai departe.
Sunt increzatoare ca Dumnezeu mi-a randuit sa am revelatia asta si m-a indrumat spre decizia care am luat-o. Eu indemnizatie oricum n-o sa iau, cum am avut problemele cu angajarea la negru (nu voi avea 12 luni lucrate fara intrerupere pe cartea de munca); cu prenatatul deja as avea probleme, asa ca nu stiu cum va fii. In cel mai rau caz plec si gata; fara conediu, fara nimic; si ne descurcam cumva; am facut-o si pana acum.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|