Citat:
În prealabil postat de maria32
Am sa-ti raspuns la intrebare, niciodata.
|
Atunci sa mergem mai mult in timp, cu cati ani in urma ti-o amintitesti ca persoana aceea decenta, calduroasa, iubitoare de care vorbeati??
Citat:
Totusi asta nu sterge cu buretele fiinta ei interioara
|
Nu exista "fiinta interioara" si "fiinta exterioara".
Un om este definit de comportamentul sau.
Inteleg pe cei care se nasc intr-un anumit fel dar altfel..
Citat:
si nici faptul ca m-a purtat in pantece 9 luni si m-a nascut (natural nu prin cezariana). Poate ptr altii acest lucru poate parea banal si nu i-ar atribui niciun merit. Eu dupa ce am trecut prin experienta de a fi mama nu pot sa nu apreciez asa ceva. Ar fi avut optiunea de a nu ma naste dar si-a asumat responsabilitatea de a ma naste (chiar daca nu si pe cea de a ma creste ea personal singura).
|
Discutabil dar nu e subiectul topicului.
Citat:
Despre internarea fortata prin decizie a statului. E vorba de locul in care ar fi internata. Conditiile din acele locuri unde statul trimite bolnavii psihici sunt absolut inumane. Nu as putea face asa ceva mamei mele.
|
Si totusi ai apelat la Stat in acest sens si inca mai cauti o institutie de Stat care sa faca asta.
Citat:
Spre deosebire de asta, intr-un camin decent, unde ar fi tratata omeneste si ingrijita bine (nu doar medicamentele conteaza ci si o vorba buna a celor din jur) sansele sa se mentina pe linia de plutire sunt mult mai mari.
|
Chiar crezi ca exista bani, chiar si cu 2000ron pe luna sa li se acorde un ingrijitor cvasi-permanent sau sesiuni zilnice de terapie?
Citat:
Intr-adevar nu as avea niciodata garantia ca nu va vrea acasa la ea, insa in viata exista f putine garantii, si daca nici nu incerci sa rezolvi ceva ce ne ramane de facut?
|
Pai ai discutat acum chestiunea internarii? Este de acord?