View Single Post
Vechi 09.09.2015, 13:33:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Am sa-ti raspuns la intrebare, niciodata.
Atunci sa mergem mai mult in timp, cu cati ani in urma ti-o amintitesti ca persoana aceea decenta, calduroasa, iubitoare de care vorbeati??

Citat:
Totusi asta nu sterge cu buretele fiinta ei interioara
Nu exista "fiinta interioara" si "fiinta exterioara".
Un om este definit de comportamentul sau.
Inteleg pe cei care se nasc intr-un anumit fel dar altfel..

Citat:
si nici faptul ca m-a purtat in pantece 9 luni si m-a nascut (natural nu prin cezariana). Poate ptr altii acest lucru poate parea banal si nu i-ar atribui niciun merit. Eu dupa ce am trecut prin experienta de a fi mama nu pot sa nu apreciez asa ceva. Ar fi avut optiunea de a nu ma naste dar si-a asumat responsabilitatea de a ma naste (chiar daca nu si pe cea de a ma creste ea personal singura).
Discutabil dar nu e subiectul topicului.

Citat:
Despre internarea fortata prin decizie a statului. E vorba de locul in care ar fi internata. Conditiile din acele locuri unde statul trimite bolnavii psihici sunt absolut inumane. Nu as putea face asa ceva mamei mele.
Si totusi ai apelat la Stat in acest sens si inca mai cauti o institutie de Stat care sa faca asta.

Citat:
Spre deosebire de asta, intr-un camin decent, unde ar fi tratata omeneste si ingrijita bine (nu doar medicamentele conteaza ci si o vorba buna a celor din jur) sansele sa se mentina pe linia de plutire sunt mult mai mari.
Chiar crezi ca exista bani, chiar si cu 2000ron pe luna sa li se acorde un ingrijitor cvasi-permanent sau sesiuni zilnice de terapie?

Citat:
Intr-adevar nu as avea niciodata garantia ca nu va vrea acasa la ea, insa in viata exista f putine garantii, si daca nici nu incerci sa rezolvi ceva ce ne ramane de facut?
Pai ai discutat acum chestiunea internarii? Este de acord?