Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 14.09.2015, 13:46:41
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Puternic prin ce?
Parca ai tinut si personal n-ai observat cine stie ce diferente fata de cel cu apa.
Cam greu de făcut diferența la efecte la o singură sesiune fără apă de 5 zile.

Citat:
Singurul lucru notabil este ca, intr-adevar, stomacul este mult mai linistit daca nu bei apa.
Însă pot spune că nu mi-a fost foame, nici sete, semn că într-adevăr am intrat în ketoză după aproximativ o zi. Ceea ce se întîmplă normal la bărbați abia după 3 zile și la femei după 2 zile în caz că beau apă.

Se spune că-i de 3 ori mai puternic efectul la fără versus cu apă. Dar nu a studiat nimeni treaba asta și nici n-o s-o facă. Am remarcat însă că sînt boli de ficat și de rinichi pentru care e interzis să postești cu apă, dar e permis postul total. Și că o sesiune maximă biblică e în jur de 10 zile, în timp ce cu apă poți sta cam o lună. Există și performanțe mai mari de ambele părți, oricum.

Citat:
Si 24h ore fara apa, in conditii normale de temperatura si activitate, nu oamoara pe nimeni.
Nu omoară, dar nu-i de dorit să mănînci și după aia să nu bei apă timp de 1 - 1,5 zile. S-ar putea să treci prin constipație și alte stări nasoale.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote