View Single Post
Vechi 14.09.2015, 20:10:17
centesimusvicesimusoctavus's Avatar
centesimusvicesimusoctavus centesimusvicesimusoctavus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2014
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Nu știu de ce faceți așa o ruptură și o prăpastie între Dumnezeu și omul lui Dumnezeu. .
Pentru că între Creator și creatură, între Dumnezeu și regnul uman (chiar în starea lui necăzută) este o adevărată prăpastie, o distanță incomensurabilă. Cu cât mai uriașă poate fi distanța între Dumnezeu Cel venerat și regnul... mineral (din care face parte icoana)!
Citat:
sfinții la care ne închinăm)..
Sincer, nu mă asteptam că să vă autoincludeți în cei 90%... dar poate a fost doar formulare nefericită...
Citat:
Poate că și dvs. aveți astfel de trăiri și experiați asemenea stări și daruri. Dvs. o faceți fără bogăția la care noi ne alipim. Poate că, în definitiv, v-ați obișnuit cu sărăcia, într-un fel curios de asceză. Ei da, noi ne bucurăm, mărturisesc, de un anumit soi de voluptate! Unul foarte aparte.
Vă admir fervoarea cu care faceti apologia închinării la sfinti si reprezentările lor, însă nu pot fi de acord. Iertati-mă!
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor.
Reply With Quote