Citat:
În prealabil postat de AlinB
S rugaciunea e doar unealta strict spre acest scop punctual?
Si cum spunea si M.D, mai bine singur si doritor, decat casatorit si divortat, eventual cu copii.
Sa te casatoresti, pana la urma nu e greu, e in logica sociala ca barbatul sa-si gaseasca femeie, doar nu ai vrea sa-ti sara una in brate peste noapte.
Faptul ca 2 relatii de lunga durata (desi nu stiu ce intelegi tu prin asta) s-au terminat, nu e motiv sa te descurajeze si mai ales sa ai atitudini de genul "eu imi recit poezia pentru Dumnezeu, sa-mi trimita Dumnezeu din Cer femeie cu harzobul".
Decat daca, poate, vina e a ta si atunci daca nu schimbi ceva, risti sa ai si a 4-a, a 5a, a 10-a la fel indiferent de cat si ce reciti.
|
Relatii de peste un an si jumatate..O sa vad eu ce o sa fac.Incep sa regret oarecum ca am postat oful meu aici.Nu e vb.de depresie,descurajare sau sentimente asemanatoare.E vb.ca sunt ingandurat deseori si abatut si trist.Insa,ma iau cu munca si cu altele ca sa nu ma gandesc..Eu nu-mi recit poezia catre Dumnezeu- ma rog si eu ca tot pacatosul atat cat pot si stiu mai bine.Multumesc pt.parere.