Citat:
Īn prealabil postat de thewayiam85
Nu sufar de depresie in privinta asta, ci doar de singuratate ceea ce ma face sa ma framant interior f.mult uneori.
Am pus si acatiste plus ca ma rog si seara si dimineata..
P.S:Tin sa precizez ca nu prea am prieteni ci doar amici,de iesit in oras,de jucat un tenis de masa un sah etc.Nu prea am incredere in oameni.Experientele traite m-au facut sa devin asa.
|
Singuratatea e ceva ce tine de noi.Cei care ne simtim singuri, fiind singuri, cam tot asa ne vom simti, indiferent pe cine am avea alaturi.I deea de casatorie e una foarte frumosa si de dorit.Insa nu trebuie sa facem pasul asta doar ca sa scapam de singuratate, ca nu sapam, vine dupa noi si se face si mai mare.
Spune o vorba batraneasca, ca sa uitam de suferinta noastra, sa ne intoarcem spre cei din jur, spre suferinta lor.Eu mi-as umple timpul liber(daca l-as avea) cu munca voluntara la un orfelinat sau ceva de genul asta.As socializa mult cu cei asemeni mie(intr-o forma pozitiva) ,si as trai fiecare zi ca pe ultima(intr-o forma pozitiva).Adica m-as concentra in primul rand pe mine.Si poate, relationandu-te
cu persoanele potrivite, va aparea si cineva cu care sa te casatoresti.Iar daca nu va fi sa fie, vei fi atat de prezent in viata ta, incat vei uita
de singuratate.