Citat:
În prealabil postat de oni91
Bine, poate ca eu care m-am nascut crestina merit iadul...
|
Tu daca te-ai nascut crestina eu zic ca meriti raiul ,numai ca trebuie sa luptam si noi ca sa ajungem in RAI.Eu cred ca trebuie sa intelegem ca "DUMNEZEU ESTE IUBIRE.
9. INTRU ACEASTA S-A ARATAT DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU CATRE NOI, CA PE FIUL SAU CEL UNUL NASCUT L-A TRIMIS DUMNEZEU IN LUME, CA PRIN EL VIATA SA AVEM.
10. IN ACEASTA ESTE DRAGOSTEA, NU FIINDCA NOI AM IUBIT PE DUMNEZEU, CI FIINDCA EL NE-A IUBIT PE NOI SI A TRIMIS PE FIUL SAU JERTFA DE ISPASIRE PENTRU PACATELE NOASTRE.
11. IUBITILOR, DACA DUMNEZEU ASTFEL NE-A IUBIT PE NOI, SI NOI DATORI SUNTEM SA NE IUBIM UNUL PE ALTUL. "
Eu cred ca Dumnezeu- care este iubire si care s-a jertfit pt toti oamenii pacatosi -vrea ca toti sa se mantuie ca toti sa ajunga in RAI,ca toti sa primesca iubirea si lumina Lui.Dar oamenii pacatosi pt ca sunt in intunericul pacatelor lor,dupa moarte vor avea aceeasi stare de intunecime a sufletului si se vor inchide in ei,si nu vor accepta iubirea lui Dumnezeu.Eu cred ca pt Dumnezeu nici nu exista iad,adica El isi revarsa iubirea in tot universul vazut si nevazut,numai ca oamenii pacatosi resping,nu accepta aceasta iubie a Lui.