Citat:
În prealabil postat de maria32
Alin m-am documentat f mult pe acest subiect. depinde ce surse alegi sa crezi. Si nu mai vreau sa intru in polemici pe tema asta. Cred ca fiecare e liber sa-si forteze copilul sa faca la olita daca asa considera de cuviinta. Eu nu-mi fortez copilul sa faca nimic din ce nu vrea. Si am deja rezultate f bune cu metoda asta blanda de educatie.
Fiul colegei mele in primele 6 luni de cresa a stat 4 luni acasa racit. Si nu a fost deloc cocolosit. Nici al meu nu este. Si nu a luat niciodata antibiotic.
Si nu se baga nicio bona sa vina cateva zile pe luna. toate vor angajament permanent.
Iar la gradinita de stat cu pampers nu-l accepta. Din pacate lumea nu e intelegatoare. La toate cele 3 gradinite de langa casa am intrebat si am primit acelasi raspuns. Nu are doamna cine sa stea dupa el sa-i schimbe pampersii. Va dati seama ca daca am sta sa facem asta dupa fiecare copil nu am mai avea timp de altceva.
|
Depinde de unde te-ai "documentat".
Sigur ca nu esti obligata sa-l fortezi la nimic.
Despre rezultatele unei metode de educatie, trebuie sa vorbesti mult mai tarziu, nu la nici 3 ani de zile cand inca nici nu a scos capul in societate.
Nu prea cred ca un copil poate sa fie racit 4 luni din 6.
Dar daca parintii au resurse si preferinte in acest sens, categoric ca pot sa-l tina acasa si pana la 6 ani, sub diverse pretexte.
Ba chiar si dupa, ca era un topic aici cu "scoala acasa" si alte povesti.
Ca sa descopere abia pestem vreo 18 ani ca e un inadaptat social.