Subiect: Parenting
View Single Post
Vechi 18.09.2015, 09:43:46
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Stiu si efectele adverse, insa eu inca nu pot trece nici peste ideea de ac in coloana. Am zis ca, in cel mai rau caz sa fie folosita daca chiar nu mai pot, desi eu sper sa pot naste natural, ca pe vremuri (ma refer ca fra anestezii si 1000 de medicamente si hormini); treaba e ca eu ma simt tare nerezistenta la durere (insa in acele clipe nu am de unde sa stiu cum voi fi).

Decizia mea ramane natural, doar in caz de urgenta epidurala; in caz de nevoie (pe bune), cezariana. Acum...cum vrea si Dumnezeu; nu depinde doar de cum vreau eu.

ps: mie mi se pare putin mai riscanta cezariana, din considerentul ca totusi, se taie uterul, muschii, pielea... mi se pare mai greu de suportat dupa si perioada de refacere.
Mama mi-a zis ieri un lucru care-mi va ramane in minte multa vreme de acum, referitor la cezariana la cerere: "Copilul acela nu are o zi e nstere precisa; ca nu el a ales sa vina pe lume in ziua respectiva. De ce sa nu ii oferi copilului o zi de nstere adevarata, atunci cand vrea el sa vina pe lume?" Sincer, m-a emotionat lucrurl asta; nu m-am gandit niciodata asa la cezariana la cerere, desi m-am gandit ca copilul trebuie sa iasa cand e el pregatit (chiar daca nu sunt deloc ok cu idea - nu e pentru mine)
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.

Last edited by Corinusha; 18.09.2015 at 09:47:12.
Reply With Quote