Subiect: Parenting
View Single Post
Vechi 18.09.2015, 13:07:58
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

E posibil sa fie cazuri de genu, nu contest.

Mie pur si simplu mi se pare anormal sa fac un copil, apoi sa il pasez pasintilor sau socrilor sa mi-l creasca. Mi se pare un gest oarecum lipsit de dragoste si lipsa de esponsabilitate.

Nu zic ca nu o sa imi las copiii la mama sau la soacra sau la cumnata cateva ore sau in vacante 2-3 zile, dar nu sa ii creasca si duce ei. Copacel cred ca la czurile astea se referea. Si atunci e normal sa inurce pe mami cu buni, dupa ani e zile de facut treaba asta: exemplu: daca copilul sta la bunici 5-6 zile din 7 si isi vede parintii foarte rar.

De gradinita oricum e nevoie de l o varsta, mcar e la 4 ani; copilul are nevoie de socializare cu alti copii de varsta lui, are nevoie sa isi faca prietenii, invata empatia, compasiunea si invata sa se poarte in mediul social, unde oricum va ajunge. Si daca esti casnica, se recomanda ca, copilul sa mearga la gradi. Pentru cine are posibilitatea, programul normal, de la 8-12 e perfect. Cum zice si Alin, de la 12 si in weekend esti cu copilul. Si e preferabil la gradi decat cu buniii, tocmai pentru mediul social-educational.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote