View Single Post
Vechi 20.09.2015, 23:34:12
Grand Moff Hadrianus
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Un grup de oameni de știință, din S.U.A., reuniți la o conferință internațională de știință biomoleculară și chimică, au datat cu CARBON 14, cochilia unui melc viu, și a rezultat că are 27.000 de ani. :) un melc viu...

Prin urmare, au declarat metoda de datare cu carbon 14, inventată în 1949, drept falsificatoare și mincinoasă...

Au declarat apoi, că defapt pământul, are vârsta oferită de Biblie, de 7423 de ani, de la facerea lumii până azi, și 2015 de la Hristos... și nu milioane de ani, care nu se pot dovedi.
Haide, Igor. Or fi fost niste creationisti NP. Sincer, nu cred in "Facere". Cred ca Pamantul are oricat...intre sute de mii si poate, de ce nu, zeci de miliarde de ani. Doar fiindca niste calugari, preoti si episcopi aflati in sinaxare au dat durata de aprox. 8000 de ani, doar pe baza Bibliei, de parce Biblia e infailibila si in altceva decat mesajul de mantuire, trebuie sa stam drepti si sa zicem ca ei?! Oameni buni, va dati cat de pagubos este argumentul autoritatii? Pai teologii in cauza sunt morti demult. Cum sa fi stiut ei ca e posibil sa vezi planeta asta din spatiu?! Nu au stiut. Deci punctele lor de vedere sunt efectiv rizibile actualmente, in timp ce partea ailalta, evolutionistii sunt prea mult motivati de ideologia atest-militanta. e trist ca obiectivitatea moare. Avem de ales intre un text prafuit si alegoric, cum e Geneza (ma calca pe nervi "Facerea") si speculatii cenzurate, daca nu chiar imaginate si ordonate, de marii initiati ai Partii Intunecate.
Nu cred in evolutie, dar nici in creatia 6*24, ca asa au decretat niste sacerdoti, unii crezand sincer in aiureli de genul "broastele deriva din namol". :))))))