Citat:
În prealabil postat de DragosP
Singuril motiv pentru care te bag în seamă este a combate prostiile pe care le debitezi, mi-am pierdut speranța că te vei îndrepta curând.
Auzi la ea, Eva e (încă!) fecioară neprihănită.
Și da, te bagi în seamă aiurea, musiul care a deschis topicul a zis că ar fi copil de preot, nu viitor preot. Știi tu, bancurile cu Ivan de la radio Erevan.
|
Mai omule, nu am zis ca convertirea lui ar fi alegerea potrivita. Citeste si tu TOT ce scriu daca tot te iei de postarile mele. Pana la urma si asta e o optiune, like it or not. Ca nu e cea corecta, asta e alta poveste; dar optiunea exista; nu a disparut in neant doar pentru ca tie nu iti convine; e optiunea gresita, dar e exact problema initiatorului topicului care optiune o alege. Dar cum tie iti place sa te legi de tot ce poti, o vei face in continuare; si se pare ca si eu iti voi raspunde in continuare pe masura;
Cine te-a pus sa ai sperante in ceea ce priveste indreptarea mea? Nu te-a rugat nimeni.
Daca cine a deschis topicul e baiat de preot, nu cum am inteleseu, viitor preot, cu ce chimba datele problemei? Fiind fiu de preot inseamna ca stie ce condamna si ce nu Biserica; inseamna ca stie cre optiuni sunt acceptate si care nu de ortodoxie. Ce mare lucru?!
Dalian, multumesc, desi inca nu-s sigura daca ai zis-o la misto sau pe bune.