View Single Post
Vechi 22.09.2015, 01:17:15
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Welcome back, Yasmina
Sper sa ramai, indiferent daca isi va cere sau nu iertare. Uite, chiar are ocazia sa arate ca toate scrierile alese pe care le-a postat nu-i sunt doar exterioare.

Daca nu, incearca sa nu pui la inima. Doar nu crezi ca cineva care a citit descrierea pe care ti-a facut-o chiar o ia de buna. Din contra, arata doar caracterul aceluia si atat.
Salutari Delia si multumesc ca ai adus la lumina acest subiect!

Din nou,am ajuns la concluzia ca nu se merita sa mai poposesc pe aici,tocmai pt ca ma doare foarte tare faptul ca nimeni nu m-a ajutat in acest atac.

Nimanui nu i s-a parut dubios si exagerat ca o femeie,care scrie aici de 5 ani ,cu o viata solitara si linistita,care promoveaza un regim de viata sanatos,in sanul naturii si in randuiala crestina,este descrisa de o persoana total straina ca fiind o curva,o usuratica care"s-a consumat in relatii cu barbati casatoriti"etc etc etc...
Nu stiu cand am sa-mi revin din soc...nu inteleg pe ce principii si criterii imi sunt atribuite aceste exagerari ?? Nu numai ca nu am avut vreodata vreo relatie alta decat amicitie,cu barbati insurati dar imi pare total dezgustator si trivial;cel care avanseaza o astfel de ipoteza nu stie ca ma iubesc destul si ma respect mult mai mult ca aceasta ipoteza sa devina vreodata realitate(sau cum ramane cu porunca a 10-a ?)

Relatiile cu barbatii insurati au nevoie de un anumit gen de femei cu care eu nu m-am identificat niciodata!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 22.09.2015 at 01:23:49.
Reply With Quote