domnule, daca voi adventishtii prea pricepetzi pe dos cele de la Dumnezeu shi apoi batjocuritzi fara sa va datzi seama, ca nu suntetzi conshtientzi cat de mari sunt pacatele sectelor voastre in pretentziile voastre absurde ca sa aruncam shi noi ce atzi aruncat voi ca sa le profanatzi pe toate, blestemandu-va singuri cum spune apostolul, interpretand Cuvantul lui Dumnezeu spre a lor pierzare........ deci ma intreb ce va tzine shi pentru ce continuatzi sa nesocotitzi Adevarul shi sa transformatzi minciuna in adevar? Nu va datzi seama ca shi musulmanii sunt inaintea voastra? 300 de Adventishti s-au dus la Rai sa-I primeasca Domnul Hristos, shi el nu i-a primit, asha ca au fost nevoitzi sa plece in intunericul de afara, shi cum sa primeasca pe cei care o Batjocoresc pe Preasfanta Maria Pururea Fecioara shi Nascatoarea de Dumnezeu, deci nu i-a primit... Iar Icoana Mantuirii a pictat-o insushi Dumnezeu prin proorocia Sa de la intemeierea lumii cand a zis ca "Cel ce se va Nashte din Femeie (credintza care este Preasfanta Fecioara Maria) v-a strivi capul Sharpelui shi v-a Mantui Neamul omenesc de pacate"... Deci Dumneata care vorbeshti impotriva Icoanelor pentru respectarea a ceva ce nu pricepi, ca sa te afli in treaba sulitzelor sectei tale cu care impungi, ma intreb de ce nu indrazneshti sa itzi dai seama ca Ortodocsia cand venereaza moashtele sfintzilor, venereaza templele Duhului Sfant..... prin care vorbesc sfintzii shi daca ar fi murit ei traiesc... Deci iarta-ma ca incerc sa te opresc sa nu te blestemi singur shi sa-tzi adugi la pacatele pe care le ai, ca nici eo nu-s mai bun, ci tot un hulitor ma aflu shi eu, shi poate mai pacatos ca shi tine ca eu shtiu ca nu e voie dar asha fac uneori shi eu ca shi tine, chiar daca ma numesc ortodocs, ca sunt mai mult cu numele shi cu vorbele ca restul... shtie Dumnezeu shi ma mai rabda Saracul... :(:(???
|