View Single Post
Vechi 22.09.2015, 12:52:15
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nu excelez pe forum in studii de teologie,nu urmez teologia ,patristica,nu ma umflu in pene sa fac studii de religie comparata si alte chestii inalte.
Ok eu sunt o persoana insignificativa dpdv spiritual,probabil ca nimeni nu are asteptari de la mine pt ca nu m-am prezentat ca o mare teoloaga...

Cu atat mai mult se asteapta de la cei care activeaza pe forum ca mari personalitati religioase si cuvioase ,care au tocit cartile si studiile dar au cazut lamentabil la cea mai mica diferenta de opinie aruncand mojicii si scotand draci pe gura!
La asta sa meditati!
Yasmina, uite un sfat de bun simt pe care l-a dat recent cel in cauza. Pe baza lui, daca si l-a dat intai de toate si lui insusi, eu cred ca lucrurile se vor indrepta.

[QUOTE;601174]Te întrebam dacă ai lăsat în urmă ceva ruine fumegânde, adică suferință, amărăciune, moarte sufletească... După modul cum îți prezinți situația, pare-se că ți-a venit nota de plată pentru niște vitejii nesăbuite din trecut. Posibil să nu fie așa, însă pentru orice eventualitate ar fi bine să verifici împreună cu un preot, sau prieten mai înțelept... nu de alta, dar cadavrele pe care le lăsăm în urmă cu frivolă detașare nu rămân necontabilizate, ți se trec pe factură până la ultimul. Iar într-o zi cum e aceasta, ajungi să te miri că paloșul tău înfricoșător nu mai impresionează pe nimeni.[/quote]
Reply With Quote